Menu Close

190426 – Erik Söderlind with friends

Erik Söderlind with friends

Stafetten

2019-04-26

Stafetten

Stafettkvällen innebär att stafettpinne-innehavaren själv utser musiker, varav minst en måste komma från andra sidan sundet. Erik Söderlind är gitarrist och kompositör. Hans spelstil bottnar i en amerikansk tradition, med influenser från bland andra Wes Montgomery, George Benson och Grant Green. Söderlind turnerar regelbundet internationellt och har spelat med artister som Magnus Lindgren, Jojje Wadenius, Viktoria Tolstoy, Barbara Hendricks och Frank Vignola. Vilka ”friends” har Erik med sig? Jo det blir Jacob Christoffersen på piano, Thomas Fonnesbaeck på bas och Zoltan Csörsx på trummor. Det är Idel , Ädel Stardustadel, som alla tre besökt oss tidigare!

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *