Menu Close

210910 – Fredrik Lindborg Trio med Stråkkvartett

FREDRIK LINDBORG TRIO MED STRÅKKVARTETT

Hyllning till Lars Gullin

2021-09-10

Bandet

Detta är ett unikt tillfälle att få höra Lars Gullins musik framförd av en jazztrio och en stråk- kvartett. Musiken är både vacker och svängig med allvar och humor. De drag av klassisk musik och av svensk folkmusik som finns hos Gullin har man valt att lyfta fram, men framför allt är det jazz. Under denna konsert får Gullins mångbottnade musik nytt liv i händerna på några av Sveriges främsta jazzmusiker, Fredrik Lindborg, Martin Sjöstedt och Daniel Fredriksson, i sällskap av en briljant stråkkvartett.

Gästen

Fredrik Lindborg (saxar)
Martin Sjöstedt (b)
Daniel Fredriksson (dr)
Daniel Migdal (violin)
Henrik Naimark-Meyers (violin)
Ylvali Zilliacus (viola)
Amalie Stalheim (cello)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *