Menu Close

Bordsbokning

Lunds Nation erbjuder bordsbokning i förväg. Bokningar kommer att tas emot fr.o.m. fredagen före jazzkväll kl 09.00. Observera att det går att boka max 8 platser per bokning! 

Bokningen kommer att administreras av Lunds Nation och sker via följande formulär,( går att fylla i i förväg men får ej skickas in före fredag, 09,00 veckan innan jazzkväll)

 Boka här knapp - Intressegrupp Passivhus SverigeIntressegrupp Passivhus Sverige

 

Bokningar som görs fredag en vecka före jazzkväll eller under helgen, kommer att bekräftas senast kl 13.00 på måndagen efter. Övriga bokningar bekräftas inom 24 timmar. Alla bokningar behandlas i turordning. Det går inte att boka bord per telefon, formuläret

Har ni några frågor är ni välkomna att maila till jazz@lundsnation.se så återkommer vi så fort vi kan. När ni fyllt i formuläret får ni ett bekräftelsemail där ni kan dubbelkolla att allting stämmer.

 

 

Observera att mail för bordsbokning som sändes före fredag kl 09.00 fredag före jazzkväll kommer att annulleras! Det finns anledning att påpeka att det bara går att reservera maximalt åtta platser per bokning!

Avbokning av bordsplatser måste ske senast kl. 18 torsdagen före jazzkväll. Styrelsen har i samråd med Lunds nation beslutat  att medlem som inte avbokat beställda bordsplatser i tid skall betala 70 kr per plats.

 

Ta med gäst

Du som medlem har rätt att ta med en gäst. Anmäl din gäst senast dagen innan jazzkväll till jazz@lundsnation.se även om du inte bokar bordsplats och middag.

Mat

Glöm inte att även boka mat, så underlättar det Nationens arbete.  Bokning kan ske fr o m fredag veckan före jazzkväll kl. 09.00.

Avbokning av bordsplatser måste ske senast kl. 18 torsdagen torsdag före jazzkväll. 

För pratglada finns möjlighet att boka i Green Room, dit en videolänk från scenen är kopplad.

Vi vill poängtera att matgäster måste komma i tid. Servering av maten kan inte effektueras förrän alla i samma sällskap har kommit. 

Lunds nation tar kort, dock inte Diners eller American Express. 

Gäst skall anmälas till jazz@lundsnation.se senast dagen före jazzkväll. 

För de som inte vill njuta av måltiden finns det plats på stolar framför scenen, eller i baren.

Insläpp sker kl 19.00. Musiken börjar ca 20.30.