220128 – Hans Ingelstam Jubilee Quartet

HANS INGELSTAM JUBILEE QUARTET

2022-01-28

Bandet

Trombonisten Hans Ingelstam har gästat Stardust förr: med Jazzin’ Jacks, med egen grupp tillsammans med Ulf Johansson Werre och förra året som ”insittare” med Björn Ingelstam och Sven-Erik Lundeqvist.

 

Denna kväll kommer han med sitt jubileumsprogram efter mer än 60 år på jazzscenen! Det bjuds på en varierande kavalkad av godbitar ur ”The American Songbook” kryddad med lite nostalgisk ”New Orleans Revival” och några nyare kompositioner.  I sin jubileumskvartett har Hans sällskap av några av Danmarks främsta jazzmusiker med speciell kärlek till den melodiska swingmusiken. 

Hans Ingelstam, trombon och sång

Mads Søndergård, piano

Matthias Flemming Pari, bas

Andreas Fryland, trummor  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *