Menu Close

211029 – Olivier Antunes trio med Mathias Heise

Olivier Antunes trio

Med Mathias Heise

2021-10-29

Bandet

Den fransk-portugisiske pianisten Olivier Antunes är en mycket efterfrågad pianist på den danska jazzscenen. Bland de musiker han spelat med kan nämnas Jesper Thilo, Finn Ziegler, och Niels-Henning Ørsted Pedersen. Mathias Heise kan titulera sig ”världsmästare i munspel” och besökt oss vid två tidigare tillfällen. Även Anders Fjeldsted och Jeppe Gram har varit hos oss tidigare.

 

 

 

“Vi er en trio bestående af Olivier Antunes (piano), Anders Fjeldsted (kontrabas) og Janus Templeton (trommer).
Vi har dyrket de klassiske trio-arrangementer fra 60’erne og har samlet materiale af bl.a. Oscar Peterson, Bill Evans, Phineas Newborn og Herbie Hancock.
Vores kærlighed til netop den periode hænger ikke blot sammen med den åbenlyse virtuositet men i høj grad også melodiøsiteten og swing- og beboptraditionen, som er med til at gøre kompositionerne ekstremt tilgængelige for et større publikum.

Vi har valgt at fokusere på arrangementer, der sjældent høres live, men som virkelig fortjener at blive genopdaget. Deres legende og generøse musikalitet både rører og begejstrer, og derfor kan vi næsten ikke vente med at komme ud og spille dem for jer.”

Olivier Antunes (p)
Mathias Heise (munspel)
Anders Fjeldsted (b)
Jeppe Gram (dr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *